Fogorvosi rendelő Veszprém belvárosában

Komplex fogászati megoldások, garanciával!

Az ápolt fogazat, a szép mosoly, önbizalmat, magabiztosságot, üde leheletet biztosít, ami az érvényesülés, a sikeres kapcsolatok egyik záloga lehet. Megvalósításához rendelkezünk megfelelő tapasztalatokkal, megfelelő szakismeretekkel, - amit folyamatos továbbképzéseken csiszolgatunk - jól összeszokott csapattal, kiváló technikai háttérrel és nem utolsósorban a 21. századnak megfelelő felszereltséggel. Mindebből következik, hogy munkánkra az általában elfogadottnál lényegesen hosszabb garanciát tudunk vállalni, ez azonban csak a technikai hibákra érvényes, betegségek esetén ma még sajnos nem létezik garancia.

Fontos számunkra, hogy mindenki hozzáférhessen szolgáltatásainkhoz, ezért szerződésben állunk a társadalombiztosítóval, valamennyi jelentősebb kiegészítő egészségbiztosítási pénztárral. Természetesen igen nagy hangsúlyt fektetünk a magánbetegeinkre is, akik egyre távolabbi vidékekről keresnek fel bennünket. Hiszünk abban, hogy az egészségért nemcsak a szakembereknek kell dolgozni, hanem a betegeknek is, és csak a közös munka hozhatja meg a sikert. Ezt az elvet követve, a kezelés befejezése után sem hagyjuk magukra betegeinket, hanem rendszeres ellenőrzésekkel, szűrővizsgálatokkal, megelőző programokkal egy jól működő kapcsolatot igyekszünk kialakítani. A folyamatos kapcsolattartás egyik eszköze a hírlevelünk, amelyen keresztül tájékoztatjuk az érdeklődőket minden, a rendelőnket érintő fontos eseményről, a szabadságolás rendjétől a legújabb fejlesztésekig.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az egész család, a gyerekektől a nagyszülőkig, teljes körű ellátását - a gyermekek megelőző programjától, az implantátumokon át a teljes kivehető fogsorig - megoldhassuk. Amennyiben a probléma mégis meghaladná lehetőségeinket, jól kiépített kapcsolataink révén a legmegfelelőbb szakemberek segítségét tudjuk igénybe venni. Rendelőnkben a higiénia elsődleges fontosságú. Minden, a beteg szájával érintkező eszköz, műszer egyszerhasználatos steril vagy hőlégsterilizátorban, illetve autoklávban sterilizált. Bízunk abban, hogy talán megkönnyítettük választását és hosszú távon is az elégedett ügyfeleink táborába fog tartozni.