Tisztelt meglévő és jövendőbeli ügyfeleink!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a lehető legkorrektebb tájékoztatást nyújthassuk azoknak, akik igénybe szeretnék venni szolgáltatásainkat.

A szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő között egy jogviszony alakul ki amelynek során Ön mint megbízó megbízza a cégünket és ezen keresztül a cégünk alkalmazottait egy vagy több orvosi beavatkozás elvégzésére. Ez a megbízás történhet szóban, ráutaló magatartással és komplexebb beavatkozások esetén írásban. A megbízás teljesítésének a folyamata az ÁSZF -ben került szabályozásra. Az írásos megbízás az alább megtalálható formanyomtatvány segítségével történik.

Az érvényes árak a váróban kifüggesztve és a weboldalunkon is megtalálhatóak. Ezek az árak tájékoztató jellegűek és azokra a betegekre vonatkoznak akik alkalmazkodni tudnak a cégünk kialakított munkarendjéhez,de minden esetben érvényesek, ha szóban vagy komplexebb esetben írásos árajánlat formájában ettől eltérő árajánlat nem került kiállításra.

Az árak változhatnak az egyedi eset súlyossága, komplexitása, extra minőségi igények jelenléte esetén, valamint akkor, ha a beteg nem tud alkalmazkodni a cégünk munkarendjéhez.Ilyen esetek lehetnek pl. a munkaidőn kívüli kezelések (sürgősség), vagy jellemzően nagy távolságról érkező betegek esetén, amikor egyszerre több kezelést kell elvégeznünk, a szerződött partnereink felé sürgősségi felárat kell fizetnünk, munkaidőn kívüli ellátás kell biztosítanunk, a bevált protokolloktól el kell térnünk, tolmácsot kell biztosítanunk vagy fokozott jogi kockázatjelenlétével kell számolnunk stb.

Ezekben az esetekben egyéni árajánlat kerül kiállításra.

A fogorvosi beavatkozások bizonyos esetekben kockázattal járhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy az anamnézis lap kitöltésével, és minden esetben szóban is, a valóságnak megfelelően tájékoztassa a kezelőorvosát az egészségi állapotáról, meglévő betegségeiről, a szedett gyógyszerekről, eddigi kezelésekről stb.

A a választható kezelési lehetőségekről, beavatkozások kockázatáról, az elmaradt kezelés kockázatáról a kezelőorvosa tájékoztatni fogja. Ha még részletesebb tájékoztatást szeretne, kérem, tegye fel bátran kérdéseit és csak azután vállalja a kezelést, ha kielégítő információval rendelkezik.

A tájékoztatás segítségére a váróban is és az alábbiakban is megtalálhatóak a leggyakoribb beavatkozások részletes tájékoztatóji.

1. JOGVISZONY
1.1 ÁSZF - általános szerződési feltételek >>>>
1.2 Adatvédelmi és adatkazalési szabályzat >>>>
1.3 MEGÁLLAPODÁS ÉS BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT fogászati beavatkozások, és fogpótlások elvégzésére >>>>

2. BETEGTÁJÉKOZTATÓK
2.1 Fogászati intraorális vagy panoráma röntgen >>>> 2.7 Zárt tasakkürett hamarosan
2.2 Helyi érzéstelenítés >>>> 2.8 Lézeres tasakkezelés hamarosan
2.3 Tályog bemetszése (Incizió) >>>> 2.9 Otthoni fogfehérítés >>>>
2.4 Profilaxis kezelés (fogkő-eltávolítás) >>>> 2.10 Fix fogpótlás (gyökércsap, korona, híd) >>>>
2.4 Esztétikus fogtömés >>>> 2.11 Kivehető fogpótlás (teljes, részleges) >>>>
2.5 Gyökérkezelés >>>> 2.12 Kombinált fogpótlás (fix és kivehető kombinációja) >>>>
2.6 Fogeltávolítás >>>>