Egyedülálló komplex fogászati szűrővizsgálat most 9 000 Ft értékű ajándékkal

Biztosan elgondolkodott már azon, hogy jó lenne tiszta képet kapni az egészségi állapotáról úgy, hogy ne kelljen több alkalommal órákat sorban állni különböző specialistánál, hanem, egy helyen, gyorsan kiderülne, hogy milyen állapotban van az egészsége és melyek azok a feladatok, amelyek a közeljövőben esedékesek.

Az ilyen típusú vizsgálatok egyre elterjedtebbek és leggyakrabban a jól felszerelt magán egészségközpontok szolgáltatásai között találhatók meg „manager szűrés” néven.

Ennek a mintájára hoztuk létre a komplex fogászati szűrővizsgálatot azzal a szándékkal, hogy kihasználva több évtizedes tapasztalatunkat és egyedülálló felszereltségünket, egy olyan átfogó kivizsgálást nyújtsunk az érdeklődőknek mindössze egy óra alatt, amihez hasonló Magyarországon csak igen kevés helyen érhető el egy rendelés keretében.

Ez a szűrővizsgálat magába foglalja az alábbi vizsgálatokat: daganatszűrés, klinikai vizsgálat, digitális panoráma röntgen, lézeres fogszuvasodás keresés (Diagnodent), a kilélegzett levegő műszeres vizsgálata (Halimeter) és a harapás digitális elemzése (T-Scan), az eredmények írásos kiértékelését és javaslatokat a további teendőkkel kapcsolatban.

A csomag értéke 22 000 Ft! Aki augusztus 31-ig részt vesz a vizsgálaton, 9 000 Ft értékű szabadon átruházható profilaxis kezelést kap ajándékba.

Részletek >>>>

Jelentkezzen be most >>>>